Вече е факт,  че президентът съгласува оставката ми и я

...
Вече е факт,  че президентът съгласува оставката ми и я
Коментари Харесай

Президентът съгласува оставката на Петър Тодоров. Предстои издаване на указ за освобождаването му

Вече е реалност,  че президентът съгласува оставката ми и я изпрати към Министерски съвет за решение и надлежно издаване на декрет. Това заяви пред публицисти основният секретар Петър Тодоров, който на 30 август подаде оставка от поста. Тогава той уточни, че е подложен в обстановка, в която не може съзнателно да извършва отговорностите си. „ Настоящото управление на Министерство на вътрешните работи няма воля да продължи битката за правда “, съобщи Тодоров.

Той изясни, че е сложил изискване на министър Стоянов, че би работил с него, в случай че не бъде въвличан в политически чистки на ръководители и стопански схеми. Министърът, по думите му, се е съгласил, само че няколко дни по-късно нещо се е трансформирало и му е казано, че не може към този момент да се работи с него. Според него това е станало след посещаване на Кирил Петков от „ Продължаваме Промяната “ в кабинета на министъра.

Днес стана известно, че за основен секретар на Министерство на вътрешните работи ще бъде препоръчан досегашният заместител основен секретар Живко Коцев. Това разгласи пред публицисти в Народното събрание министър-председателят Николай Денков.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР